MedWatch

Følg Europas største diabeteskonference på MedWatch

Over 18.000 deltagere er i denne uge samlet i Barcelona til Europas største diabeteskonference, EASD, for at netværke og positionere sig. Få overblikket over MedWatchs dækning af konferencen her.

Foto: Roche / PR

Europas største diabeteskonference, EASD - European Association for the Study of Diabetes - finder i disse dage sted i den spanske by Barcelona. MedWatch dækker konferencen tæt. I nedenstående kan du løbende holde dig opdateret om de vigtigste begivenheder.

 

13 bugspytkirtler under udvikling

Verden over udvikler forskere kunstige bugspytkirtler til diabetikere - de første nærmer sig markedet. 

Læs mere her.

 

Novo-chef: Finder ny kærlighed

Novo Nordisks koncern-forskningsdirektør Mads Krigsgaard Thomsen kalder i kølvandet på nye fase 3-data for Ideglira, kombinationspræparat af Victoza og Tresiba, lægemiddelkandidaten for en oplagt case til at modtage en innovationspris.

Læs mere her.

 

Nye diabetes-apparater lukket land for danskere

Danske diabetes-patienter står i kø for at få de nye glukosemålere og insulinpumper, siger forskningschef fra Diabetesforeningen i Danmark.

Læs mere her.

 

Zealand fremlægger nye dyre-data

Prækliniske data fra Zealand Pharma tegner umiddelbart godt for selskabets unge GLP-1-gastrin-agonist.

Læs mere her.

 

Hjerte-kar-studie kan løfte Victoza

De øgede krav i USA til sikkerhedsstudier af diabetesmidler kan i bedste fald ende med at blive en kommerciel fordel for Novo Nordisk og ikke blot en ekstraudgift ved udviklingen af diabetesmedicin, vurderer koncernforskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen.

Læs mere her.

 

Novo: Vores fokus er lægemidler og pensystemer

Udvikling af pumper og måleapparater er en specialitet og teknologi, som vi ikke er i i øjeblikket, hedder det fra Novo-chef, der peger på lægemidler og pensystemer som kernekompetencer. Sanofi har en anden tilgang til det boomende marked for blodsukker-målere og pumper.

Læs mere her.

 

Delvist danskejet medico-firma rejser 160 mio. kr.

Cequr SA, der har Danfoss-familien som storaktionær, rejser stort millionbeløb og satser på lancering af ny type insulinpumpe i 2014, måske i Danmark.

Læs mere her.

 

Masser af nyt udstyr på vej til diabetikere

Der er knap 200 nye blodsukker-målere, insulinpumper, penne og andet udstyr på vej til diabetikere, og et internationalt analyseinstitut ser stor vækst i markedsværdien de kommende år. Storspilleren, den internationale gigant Roche Diagnostics, er mere konservativ.

Læs mere her.

 

Positivt Tresiba-studie fra Novo Nordisk

Lanceringen af nyheder fra den europæiske diabeteskonference EASD i Barcelona er i fuld gang. MedWatch rapporterer hele ugen fra konferencen.

Læs mere her.

 

Lilly-dir: Vi skal kigge ud over Victoza

Eli Lilly håber at gøre sit til at udvide brugen af GLP-1-lægemidler til behandling af type 2-diabetes. Det er hovedstrategien for GLP-1-analogen dulaglutid, som er igennem de afsluttende fase 3-studier og snart tager næste skridt mod markedet i form af registreringsansøgninger i USA og Europa.

Læs mere her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier