MedWatch

Følg Europas største diabeteskonference på MedWatch

Over 18.000 deltagere er i denne uge samlet i Barcelona til Europas største diabeteskonference, EASD, for at netværke og positionere sig. Få overblikket over MedWatchs dækning af konferencen her.

Foto: Roche / PR

Europas største diabeteskonference, EASD - European Association for the Study of Diabetes - finder i disse dage sted i den spanske by Barcelona. MedWatch dækker konferencen tæt. I nedenstående kan du løbende holde dig opdateret om de vigtigste begivenheder.

 

13 bugspytkirtler under udvikling

Verden over udvikler forskere kunstige bugspytkirtler til diabetikere - de første nærmer sig markedet. 

Læs mere her.

 

Novo-chef: Finder ny kærlighed

Novo Nordisks koncern-forskningsdirektør Mads Krigsgaard Thomsen kalder i kølvandet på nye fase 3-data for Ideglira, kombinationspræparat af Victoza og Tresiba, lægemiddelkandidaten for en oplagt case til at modtage en innovationspris.

Læs mere her.

 

Nye diabetes-apparater lukket land for danskere

Danske diabetes-patienter står i kø for at få de nye glukosemålere og insulinpumper, siger forskningschef fra Diabetesforeningen i Danmark.

Læs mere her.

 

Zealand fremlægger nye dyre-data

Prækliniske data fra Zealand Pharma tegner umiddelbart godt for selskabets unge GLP-1-gastrin-agonist.

Læs mere her.

 

Hjerte-kar-studie kan løfte Victoza

De øgede krav i USA til sikkerhedsstudier af diabetesmidler kan i bedste fald ende med at blive en kommerciel fordel for Novo Nordisk og ikke blot en ekstraudgift ved udviklingen af diabetesmedicin, vurderer koncernforskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen.

Læs mere her.

 

Novo: Vores fokus er lægemidler og pensystemer

Udvikling af pumper og måleapparater er en specialitet og teknologi, som vi ikke er i i øjeblikket, hedder det fra Novo-chef, der peger på lægemidler og pensystemer som kernekompetencer. Sanofi har en anden tilgang til det boomende marked for blodsukker-målere og pumper.

Læs mere her.

 

Delvist danskejet medico-firma rejser 160 mio. kr.

Cequr SA, der har Danfoss-familien som storaktionær, rejser stort millionbeløb og satser på lancering af ny type insulinpumpe i 2014, måske i Danmark.

Læs mere her.

 

Masser af nyt udstyr på vej til diabetikere

Der er knap 200 nye blodsukker-målere, insulinpumper, penne og andet udstyr på vej til diabetikere, og et internationalt analyseinstitut ser stor vækst i markedsværdien de kommende år. Storspilleren, den internationale gigant Roche Diagnostics, er mere konservativ.

Læs mere her.

 

Positivt Tresiba-studie fra Novo Nordisk

Lanceringen af nyheder fra den europæiske diabeteskonference EASD i Barcelona er i fuld gang. MedWatch rapporterer hele ugen fra konferencen.

Læs mere her.

 

Lilly-dir: Vi skal kigge ud over Victoza

Eli Lilly håber at gøre sit til at udvide brugen af GLP-1-lægemidler til behandling af type 2-diabetes. Det er hovedstrategien for GLP-1-analogen dulaglutid, som er igennem de afsluttende fase 3-studier og snart tager næste skridt mod markedet i form af registreringsansøgninger i USA og Europa.

Læs mere her.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier