MedWatch

Storbank: GN-ambition kan løftes

Analytikerne i Citigroup har indledt dækningen af GN Store Nord-aktien med anbefalingen "køb" og et kursmål på 140 kr. Analytikerne forventer, at GN vil udmanøvre konkurrenterne med bedre produkter, blandt andet et nyt høreapparat lavet til iPhone-brugere.

Foto: GN/PR

Citigroup forventer en markant forbedring i EBITA-marginen som konsekvens af den nuværende restrukturering, og ser mulighed for en margin på mere end de 20 pct., som GN har sat som mål.

"Vi ser mulighed for yderligere udvidelse, især på grund af stordriftsfordele. 20 pct. er stadigvæk lavere end de vigtigste konkurrenter," skriver Citigroup. Citigroup forventer, at GN kan opnå højere marginer end konkurrenterne, da de ikke vil blive udvandet af detailoperationer.

Derudover er banken meget begejstret for GN's nye høreapparat, der er kompatibelt med iPhones.

"Vi forventer, at GN senere i år vil lancere et høreapparat, der kan synkroniseres direkte med en iPhone (konkurrenternes produkter kræver en mellemstation). Det kan blive en vigtig driver i kampen om markedsandele, især i USA," skriver Citigroups analytikere.

Aktien lukkede tirsdag i et niveau på 119,20 kr.

/ritzau/FINANS

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier