MedWatch

Danmarks diskrete milliardærer

Danmark holder på flere milliardærer end dem fra familier bag storkoncerner som Mærsk, Lego og Velux. En lille håndfuld af de diskrete danske milliardærer har avlet formuen i life science branchen, viser en analyse.

Foto: Colourbox

Erhvervsmænd bag life science virksomheder kan også, når det kommer til at dyrke en formue op. Det viser en opgørelse over de danske milliardærer, der kommer efter den absolutte rigmandstop i Danmark, som blandt andet tæller familierne bag de største koncerner som Danfoss, Besteller og Mærsk.

Det gælder blandt andet Jan Leschly, der oprindeligt er kendt som tennisspiller og senere som erhvervsleder inden for medicinalbranchen gennem mange år, blandt andet i britisk-amerikanske SmithKline Beecham. Han forlod denne post i 2000 for at blive formand og partner i investeringsselskabet Care Capital, som investerer i biotek.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier