Amerikansk sygekasse falder i dybet efter regnskab - går i salgstanker

Den amerikansk sygekasse Cano Health har svært ved at finde en køber, men selskabet har fortsat planer om at blive solgt.
Sygekassen Cano Health lukker ned i Californien, New Mexico og Illinois i efteråret 2023 og i Puerto Rico i det nye år. | Foto: Emil Ryge Christoffersen
Sygekassen Cano Health lukker ned i Californien, New Mexico og Illinois i efteråret 2023 og i Puerto Rico i det nye år. | Foto: Emil Ryge Christoffersen
af marketwire

Den amerikansk sygekasse Cano Health dykkede 51,9 pct. i eftermarkedet efter et regnskab, der skuffede over det meste af linjen.

Samtidig fortæller selskabet, at det fortsat går i salgsplaner.

Omsætningen i andet kvartal var på 766,7 mio. dollar - men det var ikke nok for analytikerne, der havde sat næsen op efter en omsætning på 829 mio. dollar.

Det justerede driftsresultat, EBITDA, blev et underskud på 149,7 mio. dollar mod et ventet overskud på 12 mio. dollar ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Selskabet går da også fortsat med planerne om at blive solgt.

Og det er ikke første gang. I oktober sidste år var det den store amerikanske sygekasse CVS Health, der forsøgte sig som køber.

Samtidig meddeler Cano Health, at man lukker ned i Californien, New Mexico og Illinois i efteråret 2023 og i Puerto Rico i det nye år.

Cano Health suspenderede allerede i maj forventningerne til 2023.

”Cano Health evaluerer strategiske tiltag for at sikre, at vi fortsat kan tage os af vore patienter og maksimere værdien for vores aktionærer,” siger Mark Kent, der er midlertidig direktør i selskabet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også