MedWatch

Orifarm henter kommunikationschef hos Nestlé Denmark

Medicinalvirksomheden Orifarm har ansat Martin Broberg, der i dag arbejder hos Nestlé Denmark, som ny kommunikationsdirektør. 

Foto: Orifarm / PR

Den fynske medicinalvirksomhed Orifarm har ansat Martin Broberg som ny kommunikationsdirektør. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef i Nestlé Denmark.

Det skriver Martin Broberg på det sociale medie LinkedIn.

Af opslaget fremgår det, at Martin Broberg begynder arbejdet hos Orifarm d. 1. august, og at han blandt andet får ansvar for kommunikation og public affairs i den danske medicinalvirksomhed.  

"Mit nye job bliver internationalt, da virksomheden i dag er til stede i en række lande og har store vækstplaner i sin 2025-plan. Så I kommer til at høre meget mere fremover om strategiske opkøb, organisk vækst og meget andet," skriver Martin Broberg.

Martin Broberg har foruden Nestlé Denmark arbejdet med kommunikation i virksomheder som A. P. Møller – Mærsk, DTL, ABB, ISS og Danisco.

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier