MedWatch

Novo Nordisk indgår partnerskab med University of Toronto

Novo Nordisk er stolte over at samarbejde med University of Toronto om at hjælpe samfundet med at tackle de grundlæggende årsager til type 2-diabetes og svær overvægt, lyder det fra Novo-topchef Lars Fruergaard Jørgensen.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Sammen med det canadiske universitet University of Toronto investerer Novo Nordisk nu 200 mio. kr. i at finde nye løsninger til forebyggelse af type 2-diabetes.

Det skriver Novo Nordisk i en meddelelse.

"Det er Novo Nordisks mål at bekæmpe diabetes, svær overvægt og andre alvorlige kroniske sygdomme. Det kræver meget mere end at udvikle nye lægemidler," siger Lars Fruergaard Jørgensen, administrerende direktør for Novo Nordisk, og tilføjer:

"I år er det hundrede år siden insulin blev opdaget, og vi er stolte over endnu en gang at samarbejde med University of Toronto om at hjælpe samfundet med at tackle de grundlæggende årsager til type 2-diabetes og svær overvægt. Insulin har reddet millioner af menneskeliv over hele verden, og vi er glade for at styrke vores engagement i forebyggelsen af disse alvorlige kroniske sygdomme."

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier