MedWatch

Novo Holdings: Altasciences-køb i kategorien af store indkøb

Prisen for Novo Holdings køb af canadiske Altasciences ligger inden for fondens interval for investeringer i principal investments, siger Abhijeet Lele, chef for principal investments i Novo Holdings i USA.

Foto: Novo Holdings / PR

Mandag kunne Novo Holdings oplyse, at man har opkøbt det canadiske life science-selskab Altasciences for en uoplyst sum. Prisen ligger dog inden for kategorien af store de helt store investeringer, principal investments, lyder det fra Abhijeet Lele, chef for principal investments i Novo Holdings i USA.

Det skriver Børsen.

“Vi oplyser ikke de finansielle vilkår for handlen, men det er inden for det interval, vi har talt om i forhold til størrelse på 100-500 mio. dollar for investeringer i principal investments. Investeringer, hvor vi opnår kontrol, er typisk i den høje ende af intervallet,” siger Abhijeet Lele.

Altasciences har udviklet en platform, som understøtter lægemiddeludvikling i tidlige faser fra prækliniske sikkerhedstest til kliniske proof-of-concept-undersøgelser, mens den også beskæftiger sig med klinisk farmakologi, bioanalyse, kontraktforskning og kontraktproduktion.

Altasciences har hovedkontor i Canada, driver seks faciliteter i USA og Canada og beskæftiger over 1300 medarbejdere.

"Altasciences-teamet har gjort et imponerende stykke arbejde med at skabe en innovativ virksomhed, der spiller en vigtig rolle i at udvikle innovative lægemidler til patienter, og som er godt positioneret til at tage en andel af det hurtigt voksende marked for lægemiddeludviklingsservices," siger Abhijeet Lele i en pressemeddelelse.

Altasciences's nuværende direktion, med adm. direktør Chris Perkin i spidsen, vil fortsat lede virksomheden efter overtagelsen.

Novo Holdings køber canadisk life science-virksomhed 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier