MedWatch

FDA giver særstatus til Rhovacs middel mod prostatakræft

Kræftselskabet Rhovac har fået en fast track-status hos de amerikanske myndigheder til lægemiddelkandidaten RV001, som selskabet håber kan forhindre eller begrænse udviklingen af prostatakræft.

Foto: Johannes Skov Andersen POL

Vaccineselskabet Rhovac kan håbe på en hurtig godkendelse til lægemiddelkandidaten RV001, der onsdag har fået en regulatorisk særstatus hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA.

Rhovac, der er børsnoteret i Sverige, er af FDA blevet tildelt såkaldt fast track-status til lægemiddelkandidaten, der udvikles med det mål at kunne forhindre eller i det mindste begrænse, at prostatakræft spreder sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Leo Fondet henter ny direktør hos Novo Holdings

Jesper Mailind vil til at trappe ned på arbejdslivet, og forlader nu derfor chefstolen hos Leo Fondet, omend han stadig vil være en del af bestyrelsen. Hans afløser er fundet hos Novo Holdings.

Sonova-ejet hørefirmas danske landedirektør stopper – tavs om årsag

Topchefen i Advanced Bionics’ danske afdeling stopper med øjeblikkeligt varsel i det varme sæde for det Sonova-ejet høreselskab, der i det seneste regnskabsår omsatte for mindre og genererede mindre overskud end året inden, og som nu alene lever på ejerens nåde. Hverken Sonova eller den nu forhenværende landechef vil udtale sig om årsagen til den bratte afgang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier