MedWatch

Tidligere Novo-mand henter startkapital til patientforum

En tidligere forretningsudvikler i Novo Nordisk har nu hentet seedkapital til et nye digitalt patientforum, der skal hjælpe patienter igennem svære perioder, skriver Børsen.

Foto: Colourbox

Den danske iværksættervirksomhed Corelate har fået tre nye investorer med i ejerkredsen. Det skriver dagbladet Børsen mandag. Bag Corelate står Casper Barfoed, der tidligere har været forretningsudvikler i Novo Nordisk. Han forlod jobbet sidste år for at udvikle et nyt digitalt patientforum, hvor patienter og pårørende kan skabet kontakt og dele tanker og udveksle erfaringer. Det er to private investorer samt Seed Capital, der nu har kastet penge i platformen.

"Der er rigtigt mange syge mennesker derude, og rigtig mange der kan growd-source hinandens helbred og blive klogere. Hvis man bare kigger på det tal, så er der over en mio. indlæggelser i Danmark om året. Det synes jeg taler for sig selv, men at konvertere det til en milliardforretning vil ikke være troværdigt på nuværende tidspunkt," siger Casper Barfoed, stifter og adm. direktør i Corelate, til Børsen.

Han peger på, at Facebook er den største konkurrent, men at Corelate har en fordel, fordi brugere ikke behøver at stå frem med sin sande identitet.

Casper Barfoed har et mål om 35.000 brugere.

Tidligere Novo-mand vil skabe digitalt forum for patienter

Dansk app skal spotte hudkræft i tide

Investor advarer: Startups lider under det offentliges ringe forståelse af markedet

Forsiden lige nu

Græske politikere skal undersøges i Novartis-sag

Det græske parlament har besluttet at nedsætte et særligt udvalg, der skal undersøge politikernes rolle i den påståede Novartis-skandale. Novartis’ græske direktør betvivler, at den overhovedet har fundet sted.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier