MedWatch

Google igangsætter stort helbredsstudie

Alphabet, Googles moderselskab, skyder nu et stort studie i gang under life science-firmaet, Verily, der skal kigge på, hvad der skal til for at holde sig sund og rask, og hvillke faktorer, der er medvirkende til, at vi bliver syge.

Verily, der er Googles life science-selskab, lancerer nu et fireårigt studie med omkring 10.000 deltagere for at forstå, hvordan folk går fra at være sunde og raske til at blive syge. Meningen er at identificere risikofaktorer for sygdom.

Det skriver flere amerikanske medier blandt andre Reuters.

Verily går sammen med Duke University og Stanford Medicine for at få forsøgsdeltagere med forskellige baggrunde fra steder i Californien og North Carolina

Studiet er det første initiativ inden for det Verily kalder Project Baseline, som er et større tiltag for at udvikle en reference eller en slags basisilinje for, hvad sundhed i grunden er.

I studiet vil der blive indsamlet data om deltagernes liv ligesom, der vil blive taget biologiske prøve ri form af blod og spytprøver.

Deltagerne kommer til at bære armbånd, som monitorerer hjerterytme og aktivitetsniveau og de skal deltage i spørgeskemaundersøgelser og ind til flere kliniske besøg.

”Resultatet af denne undersøgelse kan inspirere til en ny generation af værktøjer rettet mod sygdomsforebyggelse i forhold til blot diagnostik og behandling,” udtaler Nancy Brown, direktør for den amerikanske hjerteforening i en pressemeddelelse i forbindelse med igangsættelsen af forsøget.

Et af målene med studiet er også, at teste og udvikle nye værktøjer og teknologier til at tilgå og organisere sundhedsinformation.

Singaporeansk investor køber bid af Verily

Sanofi satser på diabetes sammen med Google

Google investerer massivt i medicinal og medico

 

 

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier