MedWatch

Millionbevilling til epilepsi-projekt

Professor Olaf B. Paulson og hans forskerteam fra Neurobiologisk Forskningsenhed på Rigshospitalet modtager to mio. kr. til forskning i svær epilepsi.

Foto: Professor Olaf B. Paulson, PR

Nye forskningsmidler skal sørge for, at man i fremtiden kan lave langt bedre diagnoser for den enkelte epilepsipatient og samtidig give et grundigere indblik i epilepsi som sygdom på et mere generelt plan. I alt har forskerholdet modtaget to mio. kr. fra Lundbeckfonden, oplyser fonden i en pressemeddelelse.

Projektet skal ved hjælp af skanninger og andre studier undersøge hjernens svingninger samt de strukturelle, funktionelle og biokemiske forhold i hjernen, lyder forklaringen på, hvordan det skal lykkes at komme dybere ned i årsagerne til svær epilepsi.

Olaf B. Paulson har i løbet af sin karriere udgivet mere end 360 publikationer.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier