MedWatch

Hold på pengene, Holger

Tyggegummi gjorde Holger Bagger-Sørensen til milliardær, men de seneste år har familien tabt over 300 mio. kr. Rigmanden selv er revnende ligeglad med milliardærlister.

Smilet går igen på billeder og afslører et charmerende overbid og et sæt tænder, som i mange år har tygget V6-tyggegummi morgen, middag og aften. Det var ham, som opfandt V6 og siden blev rig på at sælge det. Det siges om den vejlensiske rigmand med det grå strithår, at han har en grundform som en 50-årig, selv om han er på vej mod 71, og godt ser han ud.

Smilet stivner ikke – heller ikke selv om der de senere år er gået karies i investeringerne. På to år har familiens investeringsselskab sat 300 mio. kr. til. Senest har investeringen i en venturevirksomhed, som ville komprimere rødvins helbredsfremmende egenskaber i en pille, kostet dyrt for Holger Bagger-Sørensen, kendt som tyggegummikongen fra Vejle.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier