MedWatch

Forening i rette med apoteker

Apotekerforeningen går nu i rette med et af dets medlemmer, der har været stærkt kritisk over for den nye, politisk vedtagne model vedrørende den omdiskuterede sag omkring returnering og kreditering på apotekerområdet.

Foto: Peter M. Madsen, Apotekerforeningen/PR - Niels Kristensen, formand Apotekerforeningen

Mens apoteker Lars Lundager Walmar er særdeles utilfreds med den nye såkaldte loftmodel på området for returnering og kreditering mellem apoteker og lægemiddelgrossister, og endda har kaldt den politisk vedtagne beslutning 'noget forfærdeligt, ulogisk og inkonsekvent hø', så er Apotekerforeningens formand Niels Kristensen af en anden opfattelse.

”Apotekerforeningen er tilfreds med, at Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse nu har gennemført regler, der fastsætter nogle klare rammer for returnering og kreditering, og dermed griber ind over for en utilsigtet spekulation i reglerne hos nogle enkelte apotekere. Vi er navnlig tilfredse med, at ministeriet har opgivet planerne om en såkaldt ”clearingsmodel” som ville være meget dyr at gennemføre og vanskelig at administrere i praksis," siger han til MedWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier