MedWatch

Lif: Ejerskab af start ups bør være ok

Lægemiddelindustrien ved ikke, hvilke tanker sundhedsministeren gør sig - men det har aldrig været tanken i ekspertgruppe at begrænse ejerskab af start ups. Professor advarer ministeren.

Henrik Vestergaard | Foto: LIF / PR

Sundhedspersoner, herunder læger, må gerne eje aktier i start ups, hvis nye anbefalinger vedtages. Et ekspertudvalgs anbefalinger om begrænset ejerskab af aktier for sundhedspersoner gælder kun virksomheder, der rent faktisk producerer produkter.

Det er meldingen fra viceadm. direktør i Lægemiddelindustriforeningen (Lif) Henrik Vestergaard. Han har selv siddet i det ekspertudvalg, som sundhedsministeren har nedsat med henblik på at anbefale nye retningslinjer for samarbejde mellem industri og sundhedspersoner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier