MedWatch

Fyringer bekymrer Lif

Offentliggørelsen af en ny fyringsrunde hos Sundhedsstyrelsen bekymrer Lægemiddelindustriforeningen, der forventer en dialog i forhold til de kommende ændringer.

Foto: PR

Den kommende fyringsrunde i Sundhedsstyrelsen vækker bekymringer hos Lægemiddelindustriforeningen (Lif), hvor direktør Ida Sofie Jensen frygter for styrelsens fremtidige kompetencesammensætning.

"Det er helt og aldeles afgørende for os og for Danmark, at vi har en stærk og velfungerende Sundhedsstyrelse. Det er specialistkompetencer, som de varetager, og det tager årevis at opbygge de rigtige og stærke internationale netværk. Det er ikke bare noget, som de kan udskifte eller omlægge uden videre," siger hun til Dagens Pharma.

Grundig redegørelse

Direktøren har forståelse for, at de økonomiske problemer, der fulgte i kølvandet på et storstilet og forfejlet it-projekt, skal adresseres, men hun forventer, at industrien får en grundig redegørelse for konsekvenserne af fyringerne.

"Vi har en helt klar forventning om, at hvad der end kommer til at ske nu, kommer til at ske i dialog med os. Når vi betaler for Sundhedsstyrelsens ydelser i form af gebyrer, så regner vi også med, at det fortsat kommer til at ske med høj effektivitet, med høj kvalitet og til tiden," siger Ida Sofie Jensen til Dagens Pharma.

 41 ansatte afskediget i Sundhedsstyrelsen 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier