Fyringer bekymrer Lif

Offentliggørelsen af en ny fyringsrunde hos Sundhedsstyrelsen bekymrer Lægemiddelindustriforeningen, der forventer en dialog i forhold til de kommende ændringer.
Foto: PR
Foto: PR

Den kommende fyringsrunde i Sundhedsstyrelsen vækker bekymringer hos Lægemiddelindustriforeningen (Lif), hvor direktør Ida Sofie Jensen frygter for styrelsens fremtidige kompetencesammensætning.

"Det er helt og aldeles afgørende for os og for Danmark, at vi har en stærk og velfungerende Sundhedsstyrelse. Det er specialistkompetencer, som de varetager, og det tager årevis at opbygge de rigtige og stærke internationale netværk. Det er ikke bare noget, som de kan udskifte eller omlægge uden videre," siger hun til Dagens Pharma.

Grundig redegørelse

Direktøren har forståelse for, at de økonomiske problemer, der fulgte i kølvandet på et storstilet og forfejlet it-projekt, skal adresseres, men hun forventer, at industrien får en grundig redegørelse for konsekvenserne af fyringerne.

"Vi har en helt klar forventning om, at hvad der end kommer til at ske nu, kommer til at ske i dialog med os. Når vi betaler for Sundhedsstyrelsens ydelser i form af gebyrer, så regner vi også med, at det fortsat kommer til at ske med høj effektivitet, med høj kvalitet og til tiden," siger Ida Sofie Jensen til Dagens Pharma.

 41 ansatte afskediget i Sundhedsstyrelsen 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også