MedWatch

Avis: Matas-børsnotering under overvejelse

Kapitalfonden CVC har tilsyneladende svært ved at finde en køber til Matas-kæden. Derfor går tankerne nu også igen i retning af en børsnotering.

Foto: Matas

Salgsprocessen går så trægt, at ejeren af Matas ”er begyndt at genoverveje en børsnotering”, skriver Berlingske Business.

CVC Capital Partners ejer de 256 butikker af de i alt 293 butikker, der indgår i Matas-kæden. Ifølge Berlingske havde Matas, der gav 5,2 mia. kr. for Matas i 2007, håbet på at kunne sælge kæden for seks mia. kr.. men det kniber med interessen for at købe på det niveau.

”Ifølge Berlingskes kilder går salgsprocessen så trægt, at CVC er begyndt at genovervejenen børsnotering, selv om markedet for børsnotering er helt fastfrosset herhjemme i øjeblikket,” skriver Berlingske og henviser også til en artikel på nyhedstjenesten Bloomberg i fredags.

Her fremgik det, at CVC overvejer at trække store udbytter ud af Matas, hvis et salg skulle glippe.

Det har ikke været muligt for Berlingske at få kommentar fra CVC.

 Kritik af apotekers håndkøbsudsalg i butikker 

 Matas kommer med modsvar til annoncekampagne 

 

Mere fra MedWatch

Biontech opretter mRNA-center i Australien

Det tyske biotekselskab Biontech, som står bag den mest udbredte vaccine mod covid-19, opretter nu et center i Australien, der både skal videreudvikle nye vacciner baseret på mRNA-teknologien samt kunne producere dem.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier