MedWatch

Hospitalsledelser på skolebænken på Stanford

Region Hovedstaden afsætter flere penge i budgetaftale til at sende hospitalsledelser på et ”toplederforløb i innovationsledelse”. Det sker på baggrund af gode erfaringer, hvor også ledere fra erhvervslivet deltager.

Foto: colourbox

Et offentligt-privat udviklingsforløb i innovationsledelse for direktører i Region Hovedstaden, Region Nord og topchefer fra erhvervslivet tegner så lovende, at flere hospitalsledelser nu skal på skolebænken på både DTU og det prestigefyldte amerikanske universitet Stanford University. Region Hovedstaden er initiativtager til projektet.

Det fremgår således af den netop offentliggjorte budgetaftale for Region Hovedstaden, der i 2013 afsættes yderligere 1,2 mio. kr. til ”at gennemføre en videreudvikling af toplederforløbet i innovationsledelse, der inkluderer et fælles forløb for toppledere fra regionen og fra erhvervslivet på både DTU og Stanford University.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier