MedWatch

TV-byen bliver Nordens største privathospital

Den gamle medieby i Søborg skal nu huse Nordens største privathospital, efter at en stor aktør har besluttet at satse på centraliseringen for at imødekomme et presset marked.

De gamle bygninger i 2860 Søborg kommer nu til at huse Nordens største privathospital og fungere som ramme for 10.000 operationer om året.

Det er Aleris-Hamlet, Danmarks største privathospital, som samler mange af sine aktiviteter i 2860 Søborg. Synergier er ifølge direktøren nøglen at forbedre de resultater, som ikke bare Aleris-Hamlet har svært ved at få til at batte. 

”Vi er i et presset marked. Det er ingen hemmelighed, at der er en overkapacitet på privathospitalsmarkedet, og hvis vi samler alle aktiviteter og specialer i Storkøbenhavn ét sted, kan vi opnå betydelige effektiviseringer og omkostningsreduktioner,” siger Nis Alstrup, adm. direktør for Aleris-Hamlet, til Berlingske Nyhedsbureau.

Superhospitalet kommer til at rumme 431 ansatte på 9.000 nyrenoverede kvadratmeter. Udgifterne til det ambitiøse projekt bliver hurtigt tjent ind igen, vurderer Nis Alstrup.

”Vi har investeret et lille tocifret millionbeløb i projektet, men vi forventer en tilsvarende besparelse årligt, hvor investeringsudgiften jo er en engangsinvestering,” siger han.

 Privathospitaler: "Vi er langt billigere i dag" 

 Patientboom på privathospitaler i hovedstaden 

 Privathospital-chef: Presset på specialist-centre stiger

 Privathospitaler står i stampe 

 

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier