MedWatch

Region Hovedstaden forlænger med direktør

Region Hovedstadens direktør har fået sit eget job, efter stillingen har været slået op på grund af kontraktudløb.

Foto: Region Hovedstaden/PR

Den nye koncerndirektør i Region Hovedstaden bliver den gamle.

Regionsrådet har nemlig besluttet at genansætte Svend Hartling i den ledige stilling som koncerndirektør i Region Hovedstaden pr. 1. august 2012.

Stillingen har været opslået i forbindelse med udløbet af Svend Hartlings hidtidige åremålsstilling som koncerndirektør.

"Vi har valgt at ansætte Svend Hartling, fordi vi sætter stor pris på hans samarbejdsevner. Han har en kæmpe erfaring og de kompetencer, der skal til for at udvikle sundhedsområdet," siger regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen (S) i en meddelelse.

Svend Hartling er 57 år gammel og har en lægefaglig baggrund.

"Jeg glæder mig til fortsat at være med til at udvikle sundhedssystemet og regionen og til at se resultaterne af de ting,  vi har gennemført. Det bliver spændende at følge implementeringen af hospitalsplanerne, den fortsatte udvikling af de  præhospitale forbedringer og at se byggerierne komme på plads," siger Svend Hartling.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier