MedWatch

DTU-chef: Kosttilskuds-dosis vigtig i ny rapport

Chef for DTU Fødevareinstituttet, der vurderer en ny, kritisk kosttilskudsrapport for Fødevarestyrelsen, afviser at have taget stilling til rapport for hurtigt. Men hun kunne have udtrykt sig mere præcist, erkender hun.

Foto: Arkivfoto: Paul Bodea, Stock.xchng

Afdelingschefen for DTU Fødevareinstituttet Gitte Gross siger, at det bl.a. er vigtigt at se på, hvilke doser af vitaminer, der er anvendt i et nyt studium af vitamin A, E og beta carotene. Hun afviser at være uegnet til at se kritisk på rapport som følge af tidligere udtalelser.

”Min holdning er, at studiet skal ses ordentligt efter i sømmene, og det skal ses i sammenhæng med, hvordan kosttilskud håndteres i dag. Studiet bekræfter tidligere undersøgelser, der også er meget kritiske over for især større doser af vitaminer. Og i denne undersøgelse er der selvfølgelig også grund til at se nærmere på dosis-indholdet.,” siger Gitte Gross til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier