MedWatch

IRF beskæres alligevel

På trods af Sundhedsministeriets udmeldinger om, at IRF skulle fortsætte sine aktiviteter uændret efter de seneste strukturændringer, ryger der nu to stillinger.

De ansatte på Institut for Rationel Farmakoterapi (IRF) møder nok næppe op til en aprilsnar den 1. april, men derimod til færre kolleger.

På trods af Sundhedsministeriets forsikringer, vil der som følge af en sparerunde i Sundhedsstyrelsen fra 1. april være en farmaceut og en sekretær mindre til at løfte IRF’s opgaver. Det skriver Dagens Pharma.

Efter at forhenværende faglig chef for IRF Steffen Thirstrup sidste sommer forlod IRF, har der kun været én fuldtidsansat læge i IRF. Steffen Thirstrups stilling i IRF blev ikke genopslået, og det vil sige, at instituttet siden 1. juni 2011 har manglet en faglig leder.

Lav bemanding

Bemandingen har, siden Steffen Thirstrup fratrådte, bestået af seks fuldtidsansatte: en læge, tre farmaceuter og to sekretærer. Herudover er opgaverne blevet løst af to lægekonsulenter, som er der en dag om ugen hver, samt en studentermedhjælper.

Men fra næste uge vil der altså fremover kun være to farmaceuter og en sekretær. Den fuldtidsansatte læge går desuden på pension den 1. maj. Hans stilling vil dog blive genopslået.

 Netmedie: IRF overlever alligevel

 Information om lægemidler samles i Sundhedsstyrelsen

 Netmedie: IRF og UDKL bliver nedlagt 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier