MedWatch

Etableringen af nyt antibiotikacenter skrider planmæssigt fremad

Arbejdet med at etablere internationalt antibiotikacenter i Danmark følger tidsplanen, og man forventer at kunne lancere allerede i slutningen af 2019. Et midlertidigt opstartssekretariat er netop blevet nedsat, og tilbagemeldingerne fra interesserede fonde og donorer er ”meget positive”, lyder det fra den faglige projektleder bag det storstilede prestigeprojekt.

Det nye antibiotikacenter kan starte med at arbejde fra slutningen af 2019, siger Robert Skov, der er projektleder på Icars, International Centre of Antimicrobial Resistance Solutions. | Foto: Privat

Danmarks nye internationale center, der skal forske i og rådgive om forebyggelse af antibiotikaresistens, begynder så småt at tage form, og tidplanen for etableringen af centeret, som ventes at skabe op til 400 nye arbejdspladser, holder i det store og hele.

”Det går planmæssigt fremad. Vores mål er at kunne fremlægge forslag til organisering og juridisk struktur til de fire involverede ministerier i efteråret, således at centret kan starte med at arbejde fra slutningen af 2019,” siger Robert Skov til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier