MedWatch

Danske Regioner sætter navn på konsulenter, der skal evaluere Medicinrådet

Medicinrådet står overfor en omfattende evaluering efter sine to første leveår, og nu har Danske Regioner udpeget det konsulenthus, der får til opgave at vurdere, om Rådet lever op til sit formål, og om de politiske rammevilkår er fornuftige.

Det bliver analyse- og konsulentfirmaet Oxford Research, der skal evaluere, om Medicinrådet lever op til sit formål inden for syv temaer. | Foto: Kristian Brasen/Ritzau Scanpix

Danske Regioner med Stephanie Lose (V) i spidsen har fundet frem til det konsulenthus, der i de kommende måneder skal se Medicinrådet grundigt efter i sømmene for at vurdere, om rådet i sin nu to år lange levetid har levet op sit formål, og om de politiske rammevilkår, det virker under, er hensigtsmæssige.

Valget er faldet på analyse- og konsulentfirmaet Oxford Research, der er en specialiseret analyse-, konsulent- og rådgivningsvirksomhed med fokus på velfærdsområderne og erhvervs- og regionaludvikling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier