MedWatch

Gratis ophold i Holland skal overbevise EMA-ansatte om at flytte

Ansatte i det europæiske lægemiddelagentur, EMA, har fået betalt to overnatninger i Holland, hvor de får mulighed for at se nærmere på agenturets nye hjemby.

Foto: /Ritzau/AP/Frank Augstein

Cirka 24 pct. af de 900 ansatte i det europæiske lægemiddelagentur, EMA, ventes at forlade deres stillinger, når agenturet til marts flytter fra London til Amsterdam.

For at overbevise så mange som muligt om at tage rejsen til Holland sammen med agenturet er ansatte derfor blevet tilbudt to overnatninger i Holland, hvor de blandt andet får mulighed for at deltage i guidede ture rundt i byens kvarterer, skriver mediet Politico.

Håbet er, at det kan hjælpe de ansatte til at beslutte, om de vil flytte med til Holland.

60 ansatte er allerede rykket til agenturets kommende bygninger, der skal huse lægemiddelagenturet, indtil et nybyggeri står færdigt.

FDA følger EMA til Amsterdam

Antallet af kliniske forsøg styrtdykker i Storbritannien

25 lægemidler giver brexit-bekymringer hos EMA 

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier