MedWatch

Medie: Regeringens sundhedsreform er udskudt

Regeringen vil ikke som tidligere annonceret offentliggøre sin sundhedsreform umiddelbart efter efterårsferien, erfarer Altinget.

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Indholdet af regeringens forslag til en reform af sundhedssektoren forbliver ukendt for offentligheden i yderligere nogen tid.

Det skriver Altinget, der erfarer, at offentliggørensen af reformen er udskudt til tidligst uge 45, der begynder 5. november.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har ellers ved flere lejligheder annonceret en offentliggørelse af sit reformudspil umiddelbart efter efterårsferien - det skete blandt andet fra Folketingets talerstol i forbindelse med Folketingets åbning.

Indholdet af den kommende reform er endnu ukendt, men sikkert er det, at planen vil byde på en ny organisering af sundhedsvæsnet, hvor 21 såkaldte "sundhedsfællesskaber" skal skabe øget nærhed til befolkningen og sammenhæng for patienter, der bevæger sig på tværs af sundhedssektorens sektorer og eksempelvis bliver behandlet på et sygehus og modtager hjælp til genoptræning i kommunalt regi.

Brancheforening: Central økonomistyring sætter medicinsk udstyr skakmat i værdibaseret indkøb Løkke: 21 fællesskaber skal bygge bro i sundhedsvæsnet Lars Løkkes sundhedsplan: Fyrer 205 politikere i regionerne Statsministeren opretter særlig enhed til sundhedsreformen 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier