MedWatch

Testmiljø for medico- og rehabvirksomheder har fundet sin nye direktør

Nordsjællands Hospital har fundet direktøren, der skal stå i spidsen for det nye Nordic Health Lab, der til september slår dørene op for iværksættere, virksomheder og startups. ”Hun er entreprenant og nysgerrig, og så har hun solid erfaring som leder,” lyder begrundelsen blandt andet.

Lisbeth Juhl Christensen bliver ny direktør for Nordic Health Lab på Nordsjællands Hospital. | Foto: UNICEF Danmark/Ben Brahem.

Når Nordsjællands Hospital til september klipper snoren over til det nye testmiljø for blandt andet medico- og rehabvirksomheder, Nordic Health Lab, bliver det med en erfaren kvinde fra såvel big pharma som startup-miljøet som direktør.

Med mere end 20 års gang i alt fra forskningsverdenen over fonde til startups og globale virksomheder er Lisbeth Juhl Christensen således kvinden, der som direktør for det nye innovationslab på Nordsjællands Hospital i Hillerød nu skal bidrage til at gøre Danmark til én af de stærkeste testnationer for udvikling af digitale og teknologiske løsninger i sundhedssektoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier