MedWatch

Amazon fortsætter sundhedssats og køber amerikansk online-apotek

Varehusgiganten Amazon satte handling bag sin ambition om at bevæge sig ind på sundhedsmarkedet, da man torsdag annoncerede en aftale om at købe det amerikanske online-apotek PillPack.

Foto: /ritzau/AP/Reed Saxon

Den amerikanaske varehusgigant Amazon er i stigende grad på vej ind på sundhedsmarkedet, og torsdag har man fortsat den rejse med opkøbet af online-apoteket PillPack. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

PillPack hjælper patienter, særligt de som tager flere forskellige slags medicin, med at genudfylde recepter, sorterer deres medicin i individuelle pakker, og leverer det hele direkte til døren uden om apoteket - og selskabet er blevet set som en væsentlig udfordring til traditionelle apoteker i USA.

"Sammen med Amazon er vi ivrige efter fortsat at arbejde med partnere på tværs af sundhedsindustrien for at hjælpe folk i hele USA, der kan drage nytte af en bedre apoteksoplevelse," udtaler TJ Parker, medstifter og adm. direktør for PillPack, i pressemeddelelsen.

Parterne melder ikke noget om prisen, men handlen har været rygtet i et stykke tid, og flere amerikanske medier har tidligere skrevet, at købssummen ville ligge lige under 1 mia. dollars.

Selskaberne regner med at opkøbet går igennem i andet halvår af 2018.

Medier: Amazon har droppet plan om distribution af lægemidler 

Amazon, JPMorgan og Warren Buffett har fundet topchefen til deres sundhedsalliance 

Amerikanske erhvervsgiganter løfter sløret for detaljer i fælles sundhedssats 

Amazon planlægger endnu et sundhedssats - vil være medicodistributør i USA 

Tidligere Uber-direktør: Sundhedsindustrien står midt i en brydningstid 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier