MedWatch

Medicinmandens store opgave: Hvordan håndterer man en brexit-tvangsflytning?

Direktøren for EU's lægemiddelagentur Guido Rasi fortæller, at han ligger vågen om natten med sine bekymringer for, hvordan flytningen af agenturet fra London til Amsterdam mon vil gå.

EMA-direktør Guido Rasi er bekymret for flytningen til Amsterdam

Mandag var han blandt hovedpersonerne ved en ceremoni på byggepladsen i Amsterdam, der om halvandet år skal være forvandlet til hovedkvarter for et af EU’s mest omtalte agenturer det seneste år – lægemiddelagenturet EMA.

Som en konsekvens af briternes farvel til EU blev lægemiddelagenturet pludselig en vigtig brik i magtspillet i EU og en attraktiv godbid for hele 19 lande, der gik ind i kampen for at få agenturet, når London ikke længere må være EMA’s hjemby.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier