MedWatch

Amgros opnår historisk høje besparelser i 2017

Til trods for, at der kommer nye, dyrere lægemidler på markedet, og at forbruget stiger, opnåede Amgros historisk høje besparelser i 2017. Det skyldes især flere differentierede udbud, mere strategisk overvågning af markedet og tæt dialog med både leverandører, sygehusapoteker og regionerne.

Regionernes lægemiddelorganisation Amgros har i 2017 sparet regionerne for 3,1 mia. kr. | Foto: Thomas Borberg/POLFOTO/arkiv

Regionernes fælles indkøbscentral, Amgros, hvis opgave er at sikre indkøb af lægemidler billigst muligt til de offentlige sygehuse, sparede i 2017 regionerne for 3,1 milliarder kr. ved indkøb til af lægemidler til de offentlige sygehuse.

Det viser tal fra Amgros' årsmagasin 2017, der netop er kommet på gaden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier