MedWatch

Medier: Amazon har droppet plan om distribution af lægemidler

Amazon har lagt sine planer på hylden om at sælge og distribuere lægemidler via selskabets webside for handel virksomheder imellem, Amazon Business, erfarer flere medier. Aktierne hos de eksisterende distributører til den amerikanske sundhedssektor stiger prompte på nyheden.

Jeff Bezos, topchef i Amazon, har skrottet sine planer om blive lægemiddel og- medicodistributør til amerikanske apoteker, hospitaler og klinikker, erfarer medier. | Foto: Ted S. Warren/AP/ritzau/arkiv

Jeff Bezos, topchef i Amazon, har for nuværende skrottet sine planer om blive en seriøs lægemiddeldistributør til amerikanske apoteker, hospitaler og klinikker. Det erfarer flere amerikanske medier, med CNBC i spidsen, som har talt med kilder tæt på teknologikæmpen.

Rygter har ellers længe svirret, at Amazons webside for handel virksomheder imellem, Amazon Business, stod på nippet til både skulle sælge direkte til og indtage rollen som mellemled mellem producenter og hospitaler og dermed gøre et markant indtog i den amerikanske sundhedssektor specifikt og det globale medicinmarked generelt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier