MedWatch

Medie: Mylan overvejer køb af Mercks forbrugerdivision

Kopiproducenten Mylan fører fremskredne forhandlinger med Merck om et køb af det tyske selskabs division for forbrugerrettede produkter, skriver Reuters.

Foto: Merck/ PR

Endnu et medicinalselskab kan være på vej til at lade sin forbrugerdivision skifte hænder.

Det skriver Reuters, der erfarer, at Mylan og Merck har ført fremskredne forhandlinger om en handel, der for en pris på op mod 30 mia. kr. kan gøre det amerikanske Mylan til ejer af den tyske portefølje, der tæller blandt andet tæller kosttilskuddene Seven Seas og Bion samt Nasivin mod stoppede næser.

Mylan afviser Reuters' historie som fejlagtig, uden at uddybe yderligere. Merck ønsker over for Reuters ikke at kommentere det mulige salg.

Merck har siden efteråret afsøgt mulighederne for at frasælge forretningsenheden.

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier