MedWatch

Medie: Mylan overvejer køb af Mercks forbrugerdivision

Kopiproducenten Mylan fører fremskredne forhandlinger med Merck om et køb af det tyske selskabs division for forbrugerrettede produkter, skriver Reuters.

Foto: Merck/ PR

Endnu et medicinalselskab kan være på vej til at lade sin forbrugerdivision skifte hænder.

Det skriver Reuters, der erfarer, at Mylan og Merck har ført fremskredne forhandlinger om en handel, der for en pris på op mod 30 mia. kr. kan gøre det amerikanske Mylan til ejer af den tyske portefølje, der tæller blandt andet tæller kosttilskuddene Seven Seas og Bion samt Nasivin mod stoppede næser.

Mylan afviser Reuters' historie som fejlagtig, uden at uddybe yderligere. Merck ønsker over for Reuters ikke at kommentere det mulige salg.

Merck har siden efteråret afsøgt mulighederne for at frasælge forretningsenheden.

Forsiden lige nu

Takeda nedlægger 100 stillinger i Danmark

Et ønske om at centralisere de globale funktioner i medicinalselskabet Takeda rammer selskabets danske afdeling, hvor omkring 100 stillinger - mere end halvdelen - vil blive skåret, når funktioner rykkes ud af landet.

Shire afviser gigantisk milliardbud fra Takeda

Den japanske medicinalkoncern Takeda bekræfter rygter i flere internationale medier om, at man har budt omkring 370 mia. kr. på Shire, men oplyser samtidig, at buddet er blevet afvist. Shire bekræfter også og siger, at tilbuddet "væsentlig undervurderer" selskabets værdi.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier