MedWatch

Innovationsmiljøer: Sådan sikrer vi fremtidens life science-successer

Hvis Danmark vil have flere innovative selskaber indenfor life science, er det nødvendigt med mere risikovillig kapital og bedre samarbejde forskningsinstitutioner og erhvervslivet imellem, mener innovationsmiljøerne forud for fredagens præsentation af regeringens vækstplan for life science.

Hæv beløbsloftet og sæt fokus på iværksætterelevante kompetencer, lyder ønsket fra Innovationsmiljøerne forud for fredagens fremlæggelse af regeringens vækstplan for life science. | Foto: Colourbox

Det er dyrt at udvikle lægemidler til medicinalindustrien og produkter til medico-sektoren, og for de helt spæde start ups inden for life science-industrien kan det derfor være svært at komme ud over rampen med idéer til nye højteknologiske produkter eller forskningsbaserede opfindelser.

Der skal derfor gives adgang til mere og tidligere risikovillig kapital, og desuden skal entreprenørskabet i de offentlige forsknings- og uddannelsesmiljøer styrkes yderligere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier