MedWatch

Smartwatch-app til børn med ADHD får millionindskud

Udviklere af software til børn med ADHD får frisk kapital til forestående lancering i Danmark.

Foto: Tiimo

Tiimo, der er en app til smartwatch, har hentet to mio. kr. til lancering og markedsføring af produktet, der nu lanceres på det danske marked.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Selskabet er stiftet i 2016 af Helene Lassen Nørlem og Melissa Azari, der udviklede konceptet som en del af deres speciale. Op til stiftelsen i 2016 fik Tiimo knap 2 mio. kr. af Markedsmodningsfonden, og denne gang kommer pengene fra blandt andre investeringsselskabet Capnova og fem private investorer, heriblandt den tidligere Viasat-direktør og stifter af Boxer TV, Steen Ulf Jensen, der har investeret en halv mio. kr, skriver avisen.

"Der er ikke noget fast mål, men når vi har fået styr på det danske marked, hvilket vi regner med at gøre i løbet af 2018, så skal vi have nye penge ind og til at kigge globalt, fordi vi ved, der er behov for det rigtig mange andre steder end Danmark," siger medstifter Helene Lassen Nørlem til Børsen.

Ambitionen med Tiimo er, at gøre det nemmere for børn med vanskeligheder som ADHD at strukturere deres hverdag,

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier