MedWatch

Disse virksomheder er med i cannabis-kapløbet i Danmark

Lægemiddelstyrelsen har offentliggjort navnet på det første selskab, som har fået optaget cannabisprodukter i forsøgsordningen med medicinsk cannabis. Derudover har 11 selskaber fået tilladelse til at dyrke cannabis.

11 virksomheder har fået tilladelse til at dyrke medicinsk cannabis i Danmark. Kun et selskab har imidlertid - indtil nu - fået tilladelse som cannabismellemproduktfremstiller. | Foto: PR

Lægemiddelstyrelsen offentliggør nu navnene på de virksomheder, som har fået tilladelse til udviklingsordningen for dyrkning og håndtering af cannabis med henblik på at udvikle cannabis til medicinsk brug.

Det oplyser styrelsen på sin hjemmeside mandag, efter den nye forsøgsordning med lægeordineret medicinsk cannabis blev endeligt vedtaget i Folketinget fredag den 15. december. Ordningen træder i kraft i det nye år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier