MedWatch

Sygdom & Sundhed

Styrelse politianmelder Pharma Nord

Kosttilskudskoncernen Pharma Nord er blevet meldt til politiet af Fødevarestyrelsen, der mener, at virksomheden har gjort sig skyldig i kreativ markedsføring. Selskabet afviser.

Indien kæmper mod nyt udbrud af zika-virussen

De indiske myndigheder har sendt eksperter til byen Jaipur, som skal forsøge at dæmme op for et udbrud af den myggebårne virus Zika, der kan skabe misdannelser hos fostre, hvis deres mødre smittes.

"Er det Jim Allison, der har fået Nobelprisen? Hvor er det godt"

Danske biotekprofiler glæder sig over, at årets Nobelpris i medicin gik til to forskere, som har lagt kimen til en af de mest effektive og lukrative lægemiddelklasser på kræftområdet. Immunonkologi-professoren Inge Marie Svane kalder sine kollegers opdagelser et af de største gennembrud, hun har oplevet.

Gøtzsche afviser direktør-exit

Det internationale Cochrane-netværk har ikke mandat til at fjerne Peter Gøtzsche som direktør for det nordiske Cochrane-center, lyder det fra den danske hovedperson.

Telemedicinsk infrastruktur bliver endnu engang forsinket

Endnu engang må ordregiveren bag den landsdækkende telemedicinske infrastruktur udskyde valget af leverandør, da prisen på projektet er større end forventet, og en aftale derfor kræver fornyet politisk mandat. Sundhedordsførere kræver nu afklaring.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier