MedWatch

Sygdom & Sundhed

Formand for fagudvalg under Medicinrådet trækker sig

Medicinrådets fagudvalg for tarmkræft skal have ny formand, efter at den nuværende har valgt at trække sig fra posten. Det sker som følge af en undernormeret hospitalsafdeling og deraf manglende tid og ressourcer til at varetage arbejdspresset i fagudvalget.

Medier: Amazon har droppet plan om distribution af lægemidler

Amazon har lagt sine planer på hylden om at sælge og distribuere lægemidler via selskabets webside for handel virksomheder imellem, Amazon Business, erfarer flere medier. Aktierne hos de eksisterende distributører til den amerikanske sundhedssektor stiger prompte på nyheden.

Derfor støtter filantropiske Industriens Fond det nye Nordic Health Lab

Når Nordsjællands Hospital til sommer slår dørene op for Nordic Health Lab på hospitalet i Hillerød sker det med millionstøtte fra Industriens Fond. Og det er med god grund, for formålet med og perspektiverne i det nye innovationslab passer som fod i hose med Fondens øvrige aktiviteter, mål og visioner, lyder det fra formidlingschef i Industriens Fond.

Hospital åbner testmiljø for medico- og rehabvirksomheder

Et nyt innovationslab på hospitalet i Hillerød giver iværksættere, virksomheder og startups mulighed for at udvikle og teste bud på fremtidens sundhedsløsninger. Medicoindustrien hilser initiativet velkommen, men har sine betænkeligheder.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier