MedWatch

Sygdom & Sundhed

Dansk Erhverv glæder sig over lancering af EU-datacenter med real world sundhedsdata

Et nyt datacenter med real world sundhedsdata fra EU er netop skudt i gang, efter at EMA, det europæiske lægemiddelagentur, har udpeget leverandørerne, der skal drive centeret. Dansk Erhverv hilser centeret velkommen - ikke mindst fordi, det er en vigtig forløber for European Health Data Space, som brancheforeningen kæmper for at få til Danmark.

Coloplast har ingen planer om russisk exit

Coloplasts omtrent 70 ansatte i Rusland for lov at fortsætte med deres arbejde. Hensynet går primært på de mennesker, der bruger virksomhedens produkter, lyder det fra adm. direktør.

Aldrende franskmænd kan give boom til dansk sundhedseksport

FRANKRIG STEMMER: En aldrende befolkning og større fokus på sundhed i hjemmet kan ifølge Dansk Industri give eksport for milliarder til dansk sundhedsteknologi. Ifølge ambassadør bliver det ”en spændende dagsorden” – ikke mindst efter det franske valg søndag.

EU-beredskab åbner dørene for life science-branchen

I en ny ekspertgruppe under EU’s sundhedsberedskab Hera åbner Europa-Kommissionen nu for, at brancheaktører kan få en stemme i unionens kriseagentur. Forslaget er et skridt i den rigtige retning, vurderer brancheforening – og møder klar opbakning hos Bavarian Nordic.

1 - 25 af 3332

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier