MedWatch

Novo Nordisk-chef går til Bjarke Ingels Group

Tidligere Novo Nordisk-chef indtager nyoprettet stilling, der har baggrund i arkitektvirksomhedens fordobling af medarbejderstaben på blot tre år.

Foto: PR

Den 15. september tiltræder Mette Aagaard i en nyoprettet stilling som global HR-direktør i arkitektfirmaet BIG – Bjarke Ingels Group, skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

"Mettes ansættelse er vores seneste og mest senior udvidelse af BIG's voksende HR-team på begge sider af Atlanten. Vi er enormt begejstrede og spændte på, hvordan Mettes erfaring kan være med til at udvikle BIG's kultur og organisation parallelt med vores vækst. BIG skal være verdens bedste arbejdsplads for alle på tværs aldre, kulturer og baggrunde, i London, New York og København," siger Sheela Maini Søgaard, adm. direktør i BIG, i pressemeddelelsen.

Mette Aagaard kommer fra 12 år i Novo Nordisk, hvor hun senest har haft titel af senior vice president med ansvar for HR for de knap 6000 medarbejdere i den globale forsknings- og udviklingsorganisation.

BIG har fordoblet medarbejderstaben fra 200 til 400 medarbejdere på tre år fordelt på hovedkvarteret i Valby, et kontor i New York og senest London. BIG’s ledelse består i dag af 12 partnere, samt 16 associerede partnere.

Denne artikel er leveret af vores søstersite EjendomsWatch.

Novo skærper nyt produkts profil

Novo-rival: Ikke overrasket over prisfald i USA

Novo-direktør: Scoop at få EMA til Danmark

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier