Professor bliver ny institutleder på Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi

Den nye leder vil blandt andet fokusere på mindre ledelse, mindre organisation, den grønne omstilling og styrkelse af Pharmaschool. 
Foto: Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Professor Dan Stærk indtræder som ny institutleder ved Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi på Københavns Universitet.

Dan Stærk har siden 2014 været ansat som professor ved instituttet på det Sundheds- og Medicinvidenskabelige Fakultet, hvor han i 2018 modtog prisen som årets underviser.

Det skriver Københavns Universitet i en pressemeddelelse.

Den nye institutleder har flere ambitioner for instituttet. 

Én er at skabe mere ledelse og mindre organisation.

En anden er at skærpe fokus på den grønne omstilling, hvor bæredygtighed skal spille både organisatorisk, undervisningsmæssigt og forskningsmæssigt. 

”Første trin vil være en LEAF-certificering af alle forsknings- og undervisningslaboratorier. Men vi skal også arbejde mod at få bæredygtighed integreret som en naturlig del af alle vores aktiviteter,” fortæller Dan Stærk i meddelelse.

Herudover vil Dan Stærk styke Pharmaschool, ved at fokusere på de to institutters strategiske udvikling, der skal gå hånd i hånd med udviklingen inden for uddannelse og outreach. 

”De to Pharma institutter skal have stærke og klare profiler, der komplementerer hinanden, men som samlet giver ét stærkt fælles Pharma brand,” fortæller Dan Stærk i meddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også