MedWatch

Stig Løkke Pedersen: "Hvis jeg skulle have mere tid sammen med mine børn, så var jeg nødt til at lægge min professionelle tilværelse om"

Stig Løkke Pedersen har aldrig fortrudt, at han forlod jobbet som koncerndirektør og blev professionelt bestyrelsesmedlem.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Hvis man kan memorere Stig Løkke Pedersens cv, kan man nok det meste. For der er ikke mange erhvervsledere, som har haft så mange forskellige bestyrelsesposter over årene. Alligevel er det netop det, der har givet Stig Løkke Pedersen ro.

Det stod ellers ikke skrevet i kortene, at hans cv skulle ende med at indeholde både koncerndirektør i medicinalselskabet Lundbeck og siden bestyrelsesformand i blandt andet det danske biotekselskab Nuevolution, hvor han spillede en nøglerolle i salget til amerikanske Amgen for mere end 1 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier