MedWatch

Biotekkending træder ind i bestyrelsen for børsnoteret kræftfirma

Symphogen-stifteren Kirsten Drejer har sagt ja til en plads i bestyrelsen hos Curasight, der har udviklet et stof, som både skal bruges til at diagnosticere og behandle hjernekræft, og som i efteråret 2020 hentede 100 mio. kr. på børsen i København.  

Kirsten Drejer, er nyt bestyrelsesmedlem i Diagnostik- og biotekselskabet Curasight | Foto: Martin Slottemo Lyngstad/Ritzau Scanpix

Diagnostik- og biotekselskabet Curasight, der i oktober sidste år gik på den danske afdeling af den svenske minibørs Spotlight, har fået en af landets mest erfarne biotekkendinge med ombord som nyt medlem af bestyrelsen.

Kirsten Drejer, der i år 2000 var med til at stifte biotekselskabet Symphogen, som hun i 16 år også stod i spidsen for, træder således ind i den nu seks personer store Curasight-bestyrelse, der har den tidligere Novo-mand og forskningsdirektør i Novozymes Per Falholt som formand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier