MedWatch

Danmarks innovationsattaché i Californien chokeret over danskernes håndtering af coronavirus

Som innovationsattaché på det danske innovationscenter i Silicon Valley har Allan Skårup Kristensen oplevet store forskelle i måden, hvorpå borgerne i Danmark og på den amerikanske vestkyst håndterer coronavirussen. Mens man i USA har ”fuldstændigt styr på tingene,” giver danskernes tilgang anledning til chok og bestyrtelse.

Allan Skårup Kristensen, innovationsattaché i det danske innovationscenter i Silicon Valley, Californien | Foto: Allan Skårup Kristensen / Privat

I nu godt et år har Allan Skårup Kristensen haft sin daglige gang i det danske innovationscenter, ICDK, i Silicon Valley, efter han i sommeren sidste år sagde farvel til Lægemiddelindustriforeningen efter næsten 13 år som chefkonsulent.

Centeret er placeret i Palo Alto syd for San Francisco på den amerikanske vestkyst, og Allan Skårup Kristensen indledte sin nye karrierevej midt under coronapandemien, og ligesom i Danmark har virussen trukket store veksler på den anden side af Atlanten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier