MedWatch

Danmarks spydspids i Sillicon Valley vil bringe USA tættere på Danmark

Trods udfordringer med corona har Allan Skårup Kristensen i sit første år som innovationsattaché på det danske innovationscenter i Silicon Valley haft succes med at smede kæderne mellem danske og amerikanske life science-miljøer endnu tættere sammen. Et øget samarbejde med Novo Nordisk Fonden og Lundbeckfonden og den nyetablerede superklynge Danish Life Science Cluster er på dosmersedlen for Danmarks mand i USA.

Allan Skårup Kristensen, innovationsattaché i det danske innovationscenter i Silicon Valley, Californien | Foto: Allan Skårup Kristensen / Privat

Når maj bliver til juni, er det præcist et år siden, at Allan Skårup Kristensen sagde farvel til Lægemiddelindustriforeningen efter næsten 13 år som chefkonsulent for i stedet at blive innovationsattaché på det danske innovationscenter i Silicon Valley, ICDK.

Og selvom tidspunktet for skiftet næppe kunnet være dårligere, den verserende coropandemi taget i betragtning, har Danmarks spydspids på den amerikanske vestkyst allerede sat markante life science-aftryk på centeret, der er sat i verden for at skabe broer mellem amerikanske forsknings-, innovations- og erhvervsmiljøer og danske virksomheder og forskere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier