MedWatch

Biogen i Danmark får ny topchef

Medicinalselskabet Biogen skifter adm. direktør, da Janne Harder efter næsten 12 år på posten har valgt at gå på pension. Ny kvinde til at styre tøjlerne i selskabet, der i Danmark har kæmpet en indædt kamp i Medicinrådet for at få muskelsvindmidlet Spinraza godkendt til bredt brug, kommer fra en stilling som landechef for Astellas Pharma i Sverige.

Tashia Lentz, adm. direktør for Biogen i Danmark | Foto: Tashia Lentz, Privat

Efter mere end 20 år i medicinalselskabet Biogens danske afdeling – de seneste næsten 12 år som topchef – er det slut for Janne Harder, der har valgt at gå på pension for at hellige sig mere tid til familien.

Som erstatning for hende har Biogens danske datterselskab været på rov i Astellas Pharma, hvorfra det er lykkedes at hente den 44-årige Tashia Lentz, som de seneste næsten tre år har haft rollen som landechef for det japanske selskab i Sverige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier