MedWatch

Vaccibody henter dansk forskningschef hos Symphogen 

Mikkel Wandahl Pedersen stopper som forskningschef i Symphogen. Han skal fremover have samme stilling hos norske Vaccibody.

Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Mikkel Wandahl Pedersen, der i over to år har været forskningschef hos Symphogen, skal fremover være forskningschef (CSO) hos Vaccibody, det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Norske Vaccibody arbejder med udvikling af vacciner og immunterapi i den kliniske fase.  

"Jeg er meget imponeret over Vaccibodys præstationer og resultater de seneste år, både med hensyn til F&U-samarbejder og kliniske resultater. På denne baggrund er jeg begejstret for at deltage i Vaccibody i disse spændende tider, hvor vacciner under Covid-19-pandemien virkelig har vist deres kritiske rolle i forebyggelsen af sygdomme," udtaler Mikkel Wandahl Pedersen og tilføjer:

"Jeg er overbevist om, at Vaccibodys unikke platformsteknologi og kliniske programmer vil gøre en reel forskel for patienter, der har behov for nye terapier."

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier