MedWatch

Kommentator ser tidligere Ørsted-topchef som mulig formand for Novo Nordisk

For life science-selskaber er det ikke længere nok at have eksperter fra egen industri i bestyrelsen, mener erhvervskommentator Jens Christian Hansen. Han ser derfor mange fordele ved Novo Nordisks og WS Audiologys interesse for at inkludere den tidligere Ørsted-frontmand Henrik Poulsen og Googles danske direktør, Malou Aamund, i deres respektive bestyrelser.

Henrik Poulsen (foto) bliver et stærkt kort i bestyrelsen for Novo Nordisk, mener Jens Christian Hansen. Han ser den tidligere Ørsted-boss som et godt bud på en kommende formand for medicinalselskabet. | Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Det kan være en kæmpe fordel at hente folk uden for branchen ind i sin bestyrelse, selvom de så ikke kommer med et indgående kendskab til life science-industrien.

Det mener erhvervskommentator Jens Christian Hansen, som ser en klar tendens i tirsdagens udmeldinger om, at Novo Nordisk har indstillet energikoncernen Ørsteds tidligere topchef Henrik Poulsen til sin bestyrelse, mens Googles danske direktør, Malou Aamund, træder ind i WS Audiologys.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier