MedWatch

Bornholms Hospital får ny direktør

Annemarie Hellebek tiltræder i dag som adm. direktør for Bornholms Hospital.

Foto: Thomas Borberg/Digitalt foto

Den hidtidige vicedirektør på Bornholms Hospital, Annemarie Hellebek, tiltræder i dag som adm. direktør samme sted.

Det skriver Region Hovedstaden i en pressemeddelelse.

"Annemarie har udført et flot stykke arbejde både som vicedirektør og som konstitueret hospitalsdirektør på Bornholms Hospital, så vi er overbeviste om, at vi har valgt den helt rigtige til føre ambitionerne for Bornholms Hospital videre. Bornholms Hospital står over for nogle konkrete udfordringer, men Annemarie er også god til at se muligheder og sætte retning, så vi ser frem til at samarbejde om at udvikle Bornholms Hospital til gavn for øens borgere," udtaler regionsdirektør Svend Særkjær i meddelelsen.

Annemarie Hellebek er speciallæge i klinisk farmakologi og ph.d. og har før hun kom til Bornholm arbejdet som enhedschef for Kvalitet og Patientsikkerhed i Center for Sundhed i Region Hovedstaden.

Som direktør for Bornholms Hospital vil hun blandt andet arbejde for at sætte fart på digitaliseringen af øens sundhedsvæsen.

"Et af fokusområderne, der venter, bliver arbejdet med at udvikle digitale tiltag, hvor patienter kan blive kontrolleret i eget hjem eller via konference med eksperter fra Rigshospitalet, så syge mennesker ikke skal rejse unødigt. Her bliver vi nyskabende som hospital i et yderområde".

"Et andet vigtigt indsatsområde bliver udfordringen med at rekruttere medarbejdere til Bornholms Hospital. Det kommer helt sikkert også til at fylde meget at knække den nød," siger Annemarie Hellebek.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier