MedWatch

Erfarne biotekchefer slutter sig til rådgivningsfirma: Skal finde juvelerne

Det Novo Seeds-ejede Biorigin føjer endnu en række af prominente biotekherrer til foretagendet, der hjælper biotekselskaber med at opbygge deres forretning. Denne gang i skikkelser af Symphogen-medstifteren John Haurum, tidligere Lundbeck-direktør Anders Gersel Pedersen og IO Biotech-formanden Peter Hirth.

Sammen tidligere Lundbeck-direktør Anders Gersel Pedersen og Plexxikon-stifter Peter Hirth slutter Symphogen-medstifter John Haurum sig nu til til Novos rådgivningsfirma, Biorigin. | Foto: F-Star / PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier