MedWatch

Dansk topchef i udlandet: Planen er at vende hjem en dag

Bo Rode Hansen er en de danskere, som har taget turen til udlandet for at blive topchef, men selvom jobbet hos amerikanske Genevant er spændende nu, håber han at kunne udnytte det til at få en ligeså spændende dansk stilling senere.

Foto: PRIVATFOTO

At Bo Rode Hansen er endt som direktør for det amerikanske biotekselskab Genevant Sciences kan nok ikke ligefrem kaldes en tilfældighed, men det var langt fra den indledende ambitionen, da han indledte sin karriere i industrien for næsten 20 år siden.

Når det så alligevel endte sådan, er det i høj grad en konsekvens af hans år i biotekselskabet Santaris, som blev opkøbt af Roche i 2014. Det førte nemlig til en højererangerende stilling i den schweiziske medicinalkoncern.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier