MedWatch

Leo Fondet skifter ud i bestyrelsen

Direktør fra Lundbeck er nyt medlem af bestyrelsen for Leo Fondet, der også har fået ny næstformand.

Karin Jexner er nyt medlem af Leo Fondets bestyrelse | Foto: Leo Fondet

Leo Pharmas ejer, Leo Fondet, har onsdag valgt to nye ansigter til bestyrelsen som erstatning for Ingelise Saunders og Jens Bo Olesen, som ikke genopstiller grundet grænserne for hhv. alder og samlet valgperiode.

Nye medlemmer for en to-årig periode er Anja Boisen, professor ved DTU Sundhedsteknologi, centerleder for grundforskningscentret IDUN samt blandt andet næstformand for Danmarks Innovationsfond, og Karin Jexner Hamberg, der efter 15 år i Leo Pharma i dag Senior Vice President for Medical & Regulatory Science i Lundbeck.

Derudover er hun repræsentant i flere internationale organisationer såsom EFPIA.

"Det glæder mig at byde Anja Boisen og Karin Jexner Hamberg velkommen i Leo Fondets bestyrelse. De har begge stor erfaring fra både universitetsverdenen og pharmaindustrien, og jeg ser frem til et spændende samarbejde. Det er afgørende, at LEO Fondets bestyrelse har en solid vifte af kompetencer med henblik på at varetage de mange opgaver, vi har foran os som ejer af LEO Pharma, formueforvaltere og som en fond med betydelige filantropiske aktiviteter,"leo  udtaler bestyrelsesformand for LEO Fondet, Lars Olsen, i en meddelse.

Ved årsmødet er eksisterende bestyrelsesmedlem Eivind Kolding desuden valgt til ny næstformand for bestyrelsen.

Mere fra MedWatch

Biotekfond skyder millionbeløb i IO Biotech trods horribel start på børsen i USA

Biotekfonden Advice Capital Breakthrough Biotech har lagt et millionbeløb i biotekselskabet IO Biotech, som efter få uger på børsen i USA har fået barberet næsten halvdelen af sin markedsværdi. ”Det undrer os, at den kan falde så hurtigt,” lyder det fra fondens medstifter, der dog er langsigtet i sin investering, og som erklærer sig klar til at kunne mangedoble investeringen, hvis selskabet leverer.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier