MedWatch

Region Nordjylland henter ny direktør i naboregion

Christian Boel, der blandt ander har været regional formand for organisationen bag nationalt udbud af telemedicin, skifter til en stilling som topchef i Region Nordjylland.

Foto: Region Midtjylland

Region Nordjylland har tirsdag sat navn på sin kommende regionsdirektør.

Det bliver 51-årige Christian Boel, der kommer fra en stilling som koncerndirektør i Region Midtjylland, hvor han fra september 2018 til februar 2019 har været konstituteret regionsdirektør. Frem til konstitueringen har Christian Boel desuden været den regionale repræsentant i formandskabet for organisationen FUT, der har to nationale udbud inden for det telemedicinske område.

Christian Boel efterfølger Svend Særkjær, der ved årsskiftet skiftede til et job som regionsdirektør i Region Hovedstaden. Boel har første arbejdsdag i Region Nordjylland 1. april.

"Christian Boel kender regionens opgaver indgående, ligesom han er stærk på såvel strategisk som politisk rådgivning. Udover at være en stærk profil i den regionale verden efter flere år som bl.a. koncerndirektør i Region Midtjylland er han også kendt for at være en anerkendende og inddragende leder, der kan formidle det brede samarbejde. Det er egenskaber vi vægter højt i forhold til samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere i Region Nordjylland," siger regionsrådsformand Ulla Astman i en pressemeddelelse.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier