MedWatch

Tidligere Thorning-rådgiver bliver lobbyist hos Lif

Helle Thornings tidligere parlamentariske rådgiver Trine Wesselhoff skal fremover skabe opmærksomhed om medicinalindustrien på Christiansborg og i regionerne.

Brancheorganisationen Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har ansat Trine Wesselhoff som ny chef for public affairs, og hun får dermed ansvar for at skabe opmærksomhed omkring medicinalindustriens interesseområder på Christiansborg og i de fem regioner.

Det oplyser Lif i en pressemeddelelse.

Trine Wesselhoff kommer fra en stilling som public affairs-chef i fagforeningen Pharmadanmark og har tidligere været parlamentarisk rådgiver i Socialdemokraternes Analyse og Informationsafdeling fra 2011 til 2015, mens Helle Thorning-Schmidt (S) var dansk statsminister.

"Jeg kender Lif som en stærk og effektiv interesseorganisation med et meget bredt interessefelt og vidtstrakt netværk. Life science-industriens bidrag til at løfte danske vækst og velfærd kan ikke overvurderes, og jeg glæder mig meget til at skulle arbejde så indgående med dagsordener, der forener stærke borgernære interesser som sundhed, forebyggelse og behandling med erhvervspolitiske emner," siger Trine Wesselhoff i pressemeddelelsen.

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier